Друга ліга. “Карпати-2” – “Кремінь-2”. Прев’ю

25 травня 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” проведуть останній домашній поєдинок проти кременчуцького “Кременя-2” в рамках 30-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Матч відбудеться у неділю, 26-го травня. Початок гри о 13:00.
матчдей кремінь-2

Суперник

"Кремінь-2” є другою командою кременчуцького “Кременя”, який зараз виступає у Першій лізі України. Старшим тренером дублерів “Кременя” є Ярослав Здирко. У нинішньому сезоні недільний опонент “левів” забив найменше голів серед усіх учасників турніру – 11 м’ячів. Звання найкращого бомбардира команди ділять Анатолій Стецюк та Станіслав Рокотянський – в обох по 3 влучних удари.

Капітаном “Кременя-2” є захисник Денис Кур’яков. Слід відзначити, що кременчуцький колектив є доволі молодим, адже середній вік команди становить 19,1 років. До слова, у Другій лізі підопічні Ярослава Здирка посідають четверту сходинку за цим показником після “Руху-2” (18,9 років), “Карпат-2” (18,5 років) та “Металургу-2” (19 років).

Поточна форма

“Кремінь-2” перебуває на останньому місці в турнірній таблиці Другої ліги та точно закінчить сезон на цій позначці. Підопічні Здирка мають у своєму активі лише п’ять залікових балів. Такий результат вдалось здобути завдяки нічийним результатам, здобутим в матчах проти “Карпат-2” та “Руху-2” з однаковим рахунком 1:1, та домашній перемозі над “Тростянцем” – 1:0. У попередній грі “Кремінь-2” поступився “Чайці” з рахунком 0:3. Різниця забитих та пропущених голів 11-66.

Натомість підопічні Романа Гнатіва в останньому турі відстоюватимуть п’яту сходинку турнірної таблиці. “Карпати-2” набрали однакову кількість очок зі “Скалою 1911” та лише на два залікових бали відірвались від “Кудрівки”. Проте львів’яни тримаються вище у турнірній таблиці завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів 35-39 (у “Скали 1911” цей показник 32-32). У попередньому поєдинку “леви” здолали на виїзді “Кудрівку” з рахунком 2:1. В тому матчі забитими м’ячами відзначились Андрій Ломницький та Артур Шах.

Кадрова ситуація

Обидві команди не мають дискваліфікованих гравців на майбутній матч. Однак нагадаємо, що "Карпатам-2" не допоможуть чотири гравці, які зараз представляють збірну України U-17 на чемпіонаті світу в Китаї серед школярів. У неділю точно не зіграють Назар Домчак, Владислав Резнік, Олександр Абрамчук і Данило Пилипчук.

Дата та місце

26 травня, 13:00, м. Львів, стадіон “Україна”.

Арбітри

Головний рефері поєдинку – Максим Скрипник з Київської області. Його асистентами будуть Ірина Рачинська (Чернівці) та Марта Писарюк (Чернівці). Четвертий арбітр – Олег Кузик (Львів). Спостерігач арбітражу – Олександр Подгорчук (Житомирська обл.). Цікаво, що попередній поєдинок між майбутніми опонентами судив саме Максим Скрипник.

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі львівських “Карпат”.