Друга ліга. “Карпати-2” – “ЮКСА”. Прев’ю

26 серпня 2023 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” в рамках 4-го туру Другої ліги сезону 23/24 вдома прийматимуть команду з Київщини – “ЮКСА” (Тарасівка). Матч відбудеться у неділю, 27-го серпня. Стартовий свисток на стадіоні “Україна” пролунає о 12:00.
TYS_9226_12_08_2023

Суперник

Футбольний клуб “ЮКСА” засновано 2015-го року. Назва “ЮКСА” розшифровується, як Українська Християнська Спортивна Академія (UCSA). Команда представляє село Тарасівку з Київської області. Сезон 23/24 є дебютним для “ЮКСИ” в професійному футболі. До цього колектив з Київщини виступав у чемпіонаті України серед аматорів.

Головним тренером “ЮКСИ” є 39-річний фахівець Микола Цимбал. Капітаном команди є досвідчений захисник Олег Синьогуб. 34-річний лівий фулбек свого часу виступав в українській Прем’єр-лізі за “Минай” та “Інгулець”. Останнім клубом Синьогуба був черкаський “ЛНЗ”.

Поточна форма

“ЮКСА” провела три матчі в цьому сезоні. У першому турі підопічні Цимбала зіграли внічию 0:0 з київським “Локомотивом”. У двох наступних матчах команда з Тарасівки перемагала. Спочатку розгромила “Кремінь-2” з рахунком 8:1, а у минулому турі здолала “Чайку” з Петропавлівської Борщагівки – 3:1. “Карпати-2” зіграли на один матч менше. У третьому турі карпатівці повинні були грати проти “Скали 1911”, однак цей поєдинок перенесли через участь команди зі Стрия у Кубку України. У першому матчі на професійному рівні “Карпати-2” здобули впевнену перемогу над “Рухом-2” з рахунком 5:0. Проте у другому турі львів’яни зазнали поразки від “Чайки” (0:4).

Кадрова ситуація

Львівські “Карпати-2” цього тижня оголосили про призначення нового головного тренера – Романа Гнатіва. Йому допомагатимуть Денис Кожанов та Ігор Ощипко. У складі “ЮКСИ” виступає ексгравець “зелено-білих” Дмитро Махнєв. 27-річний центральний захисник провів минулий сезон у складі “левів” (17 матчів, 1 гол). Також за “ЮКСУ” виступають три бразильці: півзахисники Габріель Гоуларт і Матеус Сьєбан Пагліаріні та форвард Гехейру Рібейру Дос Сантос Венді.

Дата та місце

27 серпня, 12:00, Львів, стадіон “Україна”.

Арбітри

Головним рефері поєдинку між “Карпатами-2” та “ЮКСОЮ” буде Роман Галіцин (Суми). Йому допомагатимуть лайнсмени з Чернігова та Тернополя: Богдан Соколовський і Михайло Брик. Четвертий арбітр – Олександра Вдовіна (Львів). Спостерігач арбітражу – Юрій Козачук (Вінниця).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.