Друга ліга. “Карпати-2” – “Чайка”. Прев’ю

11 серпня 2023 р.
Лев
У рамках 2-го туру Другої ліги сезону 23/24 львівські “Карпати-2” зіграють проти “Чайки” (Петропавлівська Борщагівка). Матч відбудеться у суботу, 12-го серпня, на стадіоні “Україна”. Початок гри о 12:00.
савчин превю

Суперник

У минулому чемпіонаті Другої ліги “Чайка” фінішувала третьою (різниця забитих і пропущених м’ячів – 33:20). Команда із Київщини набрала 35 очок. Стільки ж залікових балів було і в “Хуста”. Однак закарпатці випередили “Чайку” завдяки перемозі в очній зустрічі та завершили сезон на другому місці. Це дозволило “Хусту” зіграти стикові матчі з ФСК “Маріуполь” за вихід у Першу лігу.

“Чайку” очолює 43-річний тренер Сергій Сизихін. Капітаном команди є 28-річний центральний захисник Антон Музиченко. У Другій лізі сезону 21/22 “Чайка” зустрічалася з “Карпатами”. “Зелено-білі” розгромили суперника на виїзді з рахунком 4:0. Лише два футболісти із нинішнього складу “Чайки” протистояли тоді львівʼянам: Антон Музиченко та Дмитро Сичевський.

Поточна форма

У першому турі команда з Київщини здобула виїзну перемогу в Кременчуці над “Кременем-2” з рахунком 3:0 завдяки голам Антонія Емере, Олександра Гуськова та Владислава Кулакевича. “Карпати-2” теж впевнено виграли. “Леви” у Винниках обіграли “Рух-2” з рахунком 5:0.

Кадрова ситуація

Влітку суперник “Карпат-2” поповнився кількома гравцями: лівим захисником Денисом Лаврієнком, півзахисником Антонієм Емере, а також форвардом Богданом Семенцем. Повернувся у “Чайку” Дмитро Сичевський. Натомість команда втратила свого лідера Олексія Литовченка (найкращий бомбардир та асистент) та двох ключових виконавців: Дениса Ндукве і Дмитра Пуди.

“Карпати-2” підсилилися вихованцями Академії Футболу “зелено-білих” вікової категорії U-16. У минулому матчі на професійному рівні дебютував 16-річний Владислав Резнік. Окрім того, свої премʼєрні поєдинки у чемпіонаті Другої ліги провели Володимир Савчин, Віталій Гайдучок, Артур Ілюхін, Максим Скороход, Олександр Фетько, Дмитро Рожко, Василь Дебич, Артем Копил, Олександр Абрамчук та Максим Кулик.

Дата та місце

12 серпня, 12:00, Львів, стадіон “Україна”.

Арбітри

Головним рефері поєдинку буде Віталій Соловйов з Одеси. Йому допомагатимуть лайнсмени: Володимир Онищук (Житомир) та Олександр Худяков (Запоріжжя). Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область). Спостерігач арбітражу – Василь Маковій (Чернівці).

Трансляція

Пряма трансляція поєдинку відбудеться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.