Друга ліга. “ЮКСА” – “Карпати-2” – 1:1

24 листопада 2023 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” завершують рік нічиєю проти одного з лідерів чемпіонату “ЮКСИ”. На гол Максима Скорохода влучним ударом відповів Дмитро Махнєв – 1:1.
TYS_7954_27_08_2023

Друга ліга. Сезон 2023/2024. 19 тур

"ЮКСА" (Тарасівка) – "Карпати-2" (Львів)

24 листопада, 12:30, м. Київ, НТК “ім. В. Баннікова”.

Арбітр – Андрій Воєвода (Дніпро).

Асистенти: Олександр Капленко (Кропивницький) і Павло Супрунюк (Волинська область).

Четвертий арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Спостерігач арбітражу – Павло Беженар (Чернівці).

“ЮКСА”: Федотов, Синьогуб, Ювхимець (Колочавін, 73), Демиденко, Кононов, Євдокимов, Матеус (Цуркан, 90+1), Харченко (Ховайко, 73), Гоуларт, Махнєв, Венді (Кос, 73).

Запасні: Шерстяних, Пастернак, Білоконь, Баранцов, Шевчук, Бейер, Козак.

Головний тренер – Микола Цимбал.

“Карпати-2”: Домчак, Катрич, Савчин, Копил, Гайдучок, Матвєєв (Коваленко, 81), Резнік (Бойченюк, 66), Скороход, Рожко (Абрамчук, 66), Дебич (Ілюхін, 85), Фетько (Пилипчук, 81).

Запасні: Борис, Карпів, Кулик, Лєгостаєв.

Старший тренер – Роман Гнатів.

Голи: Скороход, 43 – Махнєв, 56.

Попередження: Махнєв, 16, Євдокимов, 39 – Гайдучок, 19, Дебич, 80, Катрич, 90+1.

Вилучення: Гайдучок, 83, Савчин, 90+5.

Обмін моментами та гол Скорохода

Перший момент у матчі відбувся вже на третій хвилині. Гравець “ЮКСИ” Матеус наважився на удар здалеку, але м’яч пролетів повз ворота. Львів’яни відповіли ударом Олександра Фетька. Карпатівець бив головою – невлучно. Згодом Максим Скороход змістився з правого флангу ближче до центру та завдав потужного удару – над поперечкою. Після цього Кирило Матвєєв стріляв з меж штрафного майданчика. Микита Федотов здійснив сейв, перевівши м’яч на кутовий. Після розіграшу “корнера” пробивав Фетько – поруч зі стійкою.

Господарі поля теж намагалися атакувати. Зокрема, воротам “Карпат-2” загрожував Гоуларт, однак Назар Домчак впевнено парирував цей удар. Крім того, господарі поля виконали кілька кутових ударів, але вони результату не принесли.

Натомість відзначилися карпатівці. На 43-й хвилині Максим Скороход отримав м’яч практично на лінії штрафного майданчика і класно пробив у дальній кут воріт суперника – 1:0 на користь “Карпат-2”.

Гол екскарпатівця та два вилучення

На початку другого тайму “зелено-білі” мали можливість подвоїти свою перевагу. Максим Скороход віддав передачу на Олександра Фетька, який і завдав завершального удару – Федотов здійснив сейв. Проте на 56-й хвилині “ЮКСА” зрівняла рахунок. Антон Євдокимов виконав подачу зі штрафного удару, яку замкнув Дмитро Махнєв – 1:1.

Після того, як господарі поля відновили паритет, команди продовжили грати в активний футбол і створювати моменти. Однак у цьому матчі більше забитих м’ячів не було. Натомість ми побачили два вилучення. Спочатку Віталій Гайдучок отримав другу жовту картку на 83-й хвилині, яка для нього перетворилась на червону. А Володимир Савчин вже у компенсований арбітром час отримав пряму червону картку.

Турнірне становище

“Карпати-2” завершують першу частину сезону на сьомій сходинці, маючи у своєму активі 24 бали. Натомість “ЮКСА” фінішує другою, маючи 40 очок. Стільки ж пунктів і у “Звягеля”, який йде першим і випереджає “ЮКСУ” завдяки кращій різниці забитих і пропущених.