Друга ліга. "Епіцентр" – "Карпати" – 0:1

06 жовтня 2021 р.
KRAL5068.JPG
KRAL5068.JPG

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 12 тур

6 жовтня. Початок – 15:00. Дунаївці. Стадіон "Колос".

Арбітр – Андрій Кошура (Чернівці).

Асистенти арбітра: Віктор Аврамчук (Київська область) та Володимир Алавук (Київ).

Четвертий арбітр – Микола Байдюк (Чернівці).

Спостерігач арбітражу – Ярослав Дмитрук (Рівне).

"Епіцентр": Чернобай, Захарченко, Сениця, Ничипоренко, Жмуйда, Кіцак, Беженар (Якубов, 87), Буй, Кравченко (Івашко, 68), Немтінов (Пуканич, 73), Барбоса.

Запасні: Тюрін, Раца, Пліс, Павлюк, Морозов, Кузів, Кривобедрий, Котелба, Кузів.

Головний тренер – Олег Надуда.

"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай, Ткачук, Приймак, Галенков, Заставний, Гуменюк (Маткобожик, 82), Кожанов (Єрмаченко, 90+3), Буднік (Богач, 38, Повалій, 60).

Запасні: Кучинський, Притиковський, Дударенко.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

Гол – Гуменюк, 45.

Попередження: Жмуйда, 15, Захарченко, 89 – Гуменюк, 27, Приймак, 48.

До поєдинку 12-го туру Другої ліги "Карпати" та "Епіцентр" підійшли з п’ятиматчевими серіями перемог. В очному протистоянні у Дунаївцях львів’яни тріумфували і продовжили успішну серію.

Вже на другій хвилині матчу карпатівці створили небезпечний момент. Євген Буднік пробивав по воротах суперника, але кіпер "Епіцентру" без проблем заволодів м‘ячем. Через декілька хвилин Денис Кожанов заробив штрафний біля штрафного майданчика господарів. "Стандарт" виконав Владислав Приймак, однак удар на себе прийняла стінка. Згодом вже Максим Гуменюк стріляв по воротах – сейв від Сергія Чернобая.

Крім створених моментів і територіальної переваги, львів‘яни повністю контролювали ситуацію. Підопічні Андрія Тлумака активно пресингували "Епіцентр" і змушували захисників команди Олега Надуди помилятися.

В атаку намагалися вибігати і господарі поля, проте захисники "Карпат" діяли дисципліновано і ліквідовували загрозу неподалік власних воріт. Зрештою, наприкінці першої половини зустрічі "Епіцентр" активізувався та кілька разів загрожував воротам Івана Сілецького. Однак у другому матчі поспіль голом у роздягальню відзначилися "зелено-білі". Перед самою перервою Кожанов віддав передачу на Гуменюка, який втік від захисників і завдав влучного удару по воротах Чернобая – 0:1.

Другий тайм активніше розпочали господарі поля, вони створили декілька моментів, але нічим небезпечним ці епізоди не завершилися. Гості продовжували надійно оборонятися.

Натомість "зелено-білі" відповідали своїми атаками, проте вони також не принесли результату. Загалом другий тайм запам’ятався великою кількістю боротьби. Попри чималі зусилля господарів і активні дії в атаці, "левам" вдалося зберегти ворота на замку. "Карпати" продовжують боротьбу за лідерство у своїй групі.