Друга ліга. "Дніпро" – "Карпати" – 1:3

08 серпня 2021 р.
сайт.jpg
сайт.jpg

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 3 тур

8 серпня. Початок – 17:00. Черкаси. Стадіон "Черкаси Арена".

Арбітр – Назарій Дьордь (Ужгород).

Асистенти арбітра: Роман Соботюк (Житомир), Андрій Семенов (Дніпро).

Четвертий арбітр – Євген Макаренко (Черкаси).

Спостерігач арбітражу – Вадим Тендера (Київ).

"Дніпро": Денега, Онищенко, Вініченко, Клюс, Шурубура (Пінчук, 60), Іваночко, Івахно, Мартян (Чижик, 46), Біда (Шаповал, 64), Копил (Черненко, 46, Пиріг, 76), Кос.

Запасні: Самойленко, Кузнецов, Дувняк, Савісько.

Головний тренер – Тарас Ільницький.

“Карпати”: Сілецький, Сімінін, Лобай, Повалій (Дударенко, 65), Притиковський (Болденков, 46), Приймак, Чачуа, Ткачук (Богач, 46, Єрмаченко, 70), Кожанов, Галенков, Буднік (Гуменюк, 55).

Запасні: Кучинський, Заставний.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

Голи: Кос, 51 – Кожанов, 18 (пен.), Притиковський, 26, Повалій, 45+1.

Попередження: Шурубура, 38, Біда, 61 – Сімінін, 77.

Львівські "Карпати" провели свій перший виїзний поєдинок у цьому сезоні. У Черкасах "леви" змагалися проти місцевого "Дніпра". Матч завершився з рахунком 3:1 на користь підопічних Андрія Тлумака.

Перший серйозний момент виник вже на 5-ій хвилині матчу. Створили його господарі поля. Сергій Біда пробивав з меж штрафного майданчику, але наш голкіпер Іван Сілецький перевів м’яч на кутовий, який вже нічим небезпечним не завершився. Карпатівці відповіли своєю класною нагодою. Львів’яни завдяки пресингу змусили суперника помилитися. Денис Кожанов віддав передачу вже здавалося би на порожні ворота Євгену Будніку, проте наш форвард не влучив по м’ячу та не зумів відкрити рахунок у матчі.

На 16-ій хвилині арбітр поєдинку призначив пенальті у ворота черкаського "Дніпра" за гру рукою у карному майданчику. Вирок рефері взявся виконувати капітан львівських "Карпат" Денис Кожанов. Дев’ятий номер "зелено-білих" розвів м’яч і воротаря суперника по різних кутах – 0:1. На 26-ій хвилині "леви" подвоїли свою перевагу. Кожанов виконав шикарну подачу з кутового, а Денис Притиковський відправив "шкіряного" у сітку воріт “Дніпра” – 0:2.

Хлопці з Черкас намагалися створювати гостроту біля воріт Сілецького, але їм не вистачало влучного завершального удару. Натомість карпатівці продовжували тиснути на ворота суперника. Буднік міг забивати третій гол у ворота черкащан, але пробив занадто слабко і Артем Денега спокійно парирував його удар. Після того Євген мав ще один шанс, однак м’яч після його удару головою пролетів вище воріт. Вже у компенсований арбітром час до кінця першого тайму львів’яни забили третій гол у ворота "Дніпра". Ілля Повалій майстерно розібрався у штрафному майданчику господарів матчу та красиво відправив "круглого" у ближній кут – 0:3.

У дебюті другої половини зустрічі "Дніпро" відквитав один гол. Анатолій Клюс віддав передачу на Олега Коса, який вже переправив м’яча у порожні ворота – 1:3. Львів’яни відповіли виходом віч-на-віч Ігоря Богача, але він не зумів переграти голікіпера суперника. На добиванні першим опинився Амбросій Чачуа, але його удар пролетів у лічених сантиметрах від стійки воріт черкащан.

На 66-ій хвилині підопічні Андрія Тлумака заробили право на штрафний удар із далекої дистанції. Сергій Сімінін наважився на дальній удар, але м’яч пролетів вище воріт. Загалом у другому таймі команди обмінювалися моментами, проте голів у нашій зустрічі ми більше не побачили.

Отож, львівські "Карпати" здобувають третю перемогу поспіль і з хорошим настроєм повертаються до Львова.