Друга ліга. “Чайка” – “Карпати-2”. Прев’ю

10 листопада 2023 р.
Лев
У рамках 17-го туру Другої ліги “Карпати-2” на виїзді зіграють проти “Чайки” з Петропавлівської Борщагівки. Матч з лідером чемпіонату відбудеться у неділю, 12-го листопада. Початок гри о 12:00.
TYS_9539_12_08_2023

Суперник

Головним тренером “Чайки”, яка представляє Петропавлівську Борщагівку, що на Київщині, є Сергій Сизихін. У першому колі карпатівці у Львові поступились підопічним Сизихіна з рахунком 0:4. Найкращими бомбардирами “Чайки” є відразу два гравці. Богдан Семенець та Микола Вечурко забили по вісім м’ячів у цьому сезоні та ділять третю сходинку в гонці бомбардирів Другої ліги.

Поточна форма

“Чайка” очолює турнірну таблицю Другої ліги, маючи у своєму активі 34 залікові бали. Стільки ж очок і у “Дружби”, але суботній суперник “зелено-білих” випереджає клуб з Мирівки завдяки перемозі в очній зустрічі. “Чайка” здобула 11 перемог, три матчі програла та одного разу зіграла внічию. Різниця забитих і пропущених – 33:9. Останні п’ять поєдинків команда Сизихіна виграла із загальним рахунком 16:1. Востаннє “Чайка” поступалась 1-го жовтня стрийській “Скалі 1911” – 1:2.

“Карпати-2” у минулому турі програли “Руху-2” з рахунком 1:2. “Леви” розташувалися на десятому місці з 17 балами в активі. Підопічні Романа Гнатіва здобули п’ять перемог, двічі зіграли внічию та сім матчів програли. Карпатівці забили 20 м’ячів, натомість пропустили 25.

Кадрова ситуація

“Карпатам-2” у суботу не допоможе один з найкращих бомбардирів львів’ян. Олександр Фетько пропускатиме матч проти “Чайки”. Карпатівець отримав дві жовті картки в минулому турі проти “Руху-2” і тепер відбуватиме дискваліфікацію. В активі 18-річного гравця п’ять голів у цьому сезоні. Натомість повертається Максим Скороход, у котрого завершилася дискваліфікація тривалістю у три матчі через вилучення в поєдинку з київським “Локомотивом”.

Дата та місце

12 листопада, 12:00, смт. Макарів, стадіон “Центральний ім. М. Х. Бруквенка”

Арбітри

Головним рефері матчу призначено Ростислава Дубину з Дніпра. Йому допомагатимуть лайнсмени: Віталій Петров (Кременчук) та Олександр Ніженковський (Дніпро). Четвертий арбітр – Кирило Хіміченко (Київська область). Спостерігач арбітражу – Станіслав Боклажко (Полтава).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі “Професіональної футбольної ліги України”.