Домашні матчі "Карпат" на "4 каналі" транслюватимуться по всій країні

27 липня 2021 р.
новинка 4 канал.jpg
Львівські "Карпати" планують підписати договір із "4 каналом" про трансляцію домашніх поєдинків у Другій лізі сезону 2021/2022.
новинка 4 канал.jpg

Відтепер вболівальники зможуть дивитися матчі улюбленої команди по телебаченню. "4 канал" і ФК "Карпати" узгодили купівлю прав на трансляцію, договір підпишуть найближчими днями. "4 канал" – український інформаційно-розважальний канал, який веде мовлення у форматі високої чіткості (HD). Гасло телеканалу – "Геть-чисто український канал".

Телеканал присутній у кабельних мережах та на телевізійних платформах, а віднедавна розпочав мовлення у мультиплексі MX-5 загально національної мережі DVB-T2, тобто є доступним на безкоштовних засадах для більшості телеглядачів України. Тож матчі за участю "Карпат" і своїх команд матимуть можливість дивитися вболівальники у різних куточках України.

За словами Андрія Білоуса, директора з питань маркетингу ФК "Карпати": "Львівські "Карпати" – це, напевне, найвідоміший спортивний бренд Західної України. Зараз є великий інтерес до клубу, до його відродження. Звичайно, що ми хочемо, аби якомога більше глядачів мали можливість дивитися футбольні матчі нашої команди”.

Також глядачі матимуть змогу переглядати поєдинки "Карпат" на клубному ютуб-каналі "зелено-білих"

Перший матч "левів" відбудеться вже цієї суботи, 31-го липня. Їхнім суперником буде київський "Рубікон". Початок гри о 18:00. "4 канал" планує транслювати це протистояння наживо!