Дмитро Махнєв – новий гравець "Карпат"

20 липня 2022 р.
KRP_5390
Львівські "Карпати" підписали досвідченого центрального захисника. Новоспечений гравець "зелено-білих" – Дмитро Махнєв. Футболіст виступатиме під номером 19.
KRP_5390

Новачок "Карпат" народився 2-го березня 1996-го року у Дніпрі. Він є вихованцем "Дніпра" та дніпровського "Інтера".

KRP_5342

У лютому 2020-го року став гравцем рівненського "Вереса", з яким подолав шлях з Другої ліги в УПЛ. В елітному дивізіоні у минулому сезоні провів 4 поєдинки.

KRP_5393

Дмитро Махнєв поділився своїми враженнями щодо переходу в "Карпати": "Я щасливий опинитись саме у львівських "Карпатах". Обрав "зелено-білих", тому що була зацікавленість від головного тренера. Для мене це було найважливіше. Я впевнений, що тут я отримаю нові емоції та буду зростати у професійному плані. Відразу відчув хорошу атмосферу у команді. Тим паче, що ще давніше знаю Дениса Галенкова".

KRP_5352

"Звісно, я розумію, що "Верес" – це клуб з УПЛ, а "Карпати" гратимуть у Першій лізі. Однак, вважаю, що у цьому випадку варто зробити крок назад, щоб потім зробити три вперед. "Карпати" – це клуб із особливою ідентичністю, який ставить перед собою серйозні завдання. Я сподіваюсь, що разом з "левами" ми досягнемо нових перемог".

KRP_5378