“Дев’ятого лютого вирушаємо на Закарпаття”: Мирон Маркевич про два етапи підготовки та поїздку в Норвегію

30 січня 2024 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич розповів про перший тиждень підготовки “левів” до весняної частини сезону та поділився враженнями від поїздки в Норвегію.
TYS_8321

“Хлопці багато працюють, штучне поле на стадіоні “Школяр” дозволяє нам якісно тренуватися, – каже Мирон Богданович. – Також займаємося на базі у Бартатові. Більше уваги приділяємо фізичним кондиціям, виконуємо бігову роботу, працюємо з м’ячем та тренуємося у тренажерному залі. Загалом усі футболісти перебувають у строю. Лише Тимофій Сухар має невелике ушкодження, але вже через кілька днів він повернеться до загальної групи”.

TYS_2967karp_agrobiz_12_11_2023

“Зараз триває підготовка до основної частини тренувальних зборів. Дев’ятого лютого ми вирушаємо на Закарпаття та готуватимемося у два етапи. Дванадцять днів триватимуть перші збори, потім ми повертаємося на три дні до Львова. Пізніше їдемо на ще один 12-денний збір на Закарпаття”, – розповідає тренер “Карпат”.

TYS_2870karp_agrobiz_12_11_2023

“Нещодавно я їздив у Норвегію разом із Володимиром Єзерським у складі ветеранської збірної України. Норвегію я відвідав не вперше. Ще 2010-го, коли очолював національну збірну України, ми грали там товариський матч. Їздив туди і з “Металістом” та “Дніпром”, тому Норвегію добре знаю. Цього разу ми перебували на півночі країни. Чесно кажучи, мене шокувала краса Норвегії та ставлення місцевих мешканців до природи і всього, що їх оточує. Сам турнір був цікавим, ми отримали багато позитивних емоцій. Україну представляли дві команди і в обидвох змаганнях ми перемогли. Проте основною нашою метою був збір коштів на потреби наших воїнів. Тому ми повернулися додому не з порожніми руками”, – заявив Мирон Маркевич.