Десятий тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

13 листопада 2023 р.
Лев
11-го та 12-го листопада відбулися матчі десятого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди Академії Футболу львівських “Карпат” грали проти “Покрови” (Львів). Натомість команди школи “зелено-білих” U-14 та U-16 протистояли івано-франківському “Ліцей-Вікторії”. Однак матчі U-15 та U-17 не відбулися через тривалу повітряну тривогу. Ці два поєдинки буде зіграно пізніше у листопаді.
TYS_6012 (1)

U-14 (2010 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “Покрова” (Львів) – 3:1

Голи: Смірнов, 33 (пен.), 36, Пигичко, 44 – Підкіпняк, 11.

Склад АФ “Карпати”: Шекета, Полеванчук, Петрук, Когут (Денис, 52), Дмитряк, Камаралі, Гаук, Цимбалістий (Топало, 47), Руснак (Гуй, 63), Пигичко, Смірнов.

Запасні: Зізіцький, Цупер, Колонюк.

Тренери: Олександр Гринишин та Ігор Артимович.

Карпатівці пропустили першими – на 11-й хвилині відзначився Станіслав Підкіпняк. Та ще у першому таймі “зелено-білі” зуміли відновити паритет. Микола Гаук заробив пенальті, який реалізував Павло Смірнов – 1:1. З таким рахунком команди пішли на перерву.

На першій хвилині другого тайму “леви” вийшли вперед. Мирослав Руснак віддав передачу на фланг на Дениса Дмитряка, який виконав простріл. Передачу вдало в один дотик замкнув Смірнов, оформивши дубль. На 44-й хвилині Максим Пигичко та Микола Гаук на двох розіграли результативну атаку. Завершальний удар завдав Пигичко – 3:1 впевнена перемога підопічних Гринишина та Артимовича.

TYS_8229

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – “Ліцей-Вікторія” (Івано-Франківськ) – 3:1

Голи: Старовецький, 45, Шнира, 47, 69.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Поріцький, Козимка, Поріцький (Кузьо, 36), Голінський, Грушецький (Твердохліб, 57), Зеленко (Вараниця, 36), Сідляр (Циган, 48), Луків (Полінс, 36) Навка (Старовецький, 50), Шнира, Пилипець (Проць, 36, Альфавіцький, 62).

Тренери: Володимир Тутик і Самсон Годвін.

У середу підопічні Володимира Тутика та Самсона Годвіна зіграли пропущений поєдинок 7-го туру проти СДЮСШОР “Ужгород”. У цьому матчі переможця не було виявлено – 0:0.

А в суботу “зелено-білі” приймали “Ліцей-Вікторія”. У першому колі львівʼяни перемогли суперника 7:2, а у другому поєдинку теж виявилися сильнішими. До перерви перевага була на боці “Карпат”, натомість гості діяли на контратаках.

Друга половина зустрічі розпочалася із пенальті у ворота Тараса Поріцького. Свою дуель із гравцем “Вікторії-Ліцей” голкіпер “зелено-білих” програв – 0:1. Цей гол ніби розбудив господарів. Вони почали гостріше атакувати і на 45-й хвилині Максим Старовецький відновив паритет – 1:1. Через дві хвилини Захар Шнира вивів “Карпати” вперед. Останнє слово теж було за Захаром, котрий записав до активу дубль – 3:1.

U-15 (2009 рік)

“Покрова” (Львів) – АФ “Карпати” (Львів) – 0:3

Голи: Кецик, 5, Ксьонзик, 17, Гльоц, 51.

Склад АФ “Карпати”: Демків (Коваль, 55), Русяк (Гутник, 36), Панчишин, Гльоц, Зварич (Фатюк, 63), Ксьонзик, Стасюк, Гураль (Москвітін, 36), Кецик (Тупісь, 47), Бабірад, Кривунець (Конів, 47).

Запасний – Четверіков.

Тренери: Віталій Лобасюк і Андрій Гурський.

“Леви” відкрили рахунок вже на п’ятій хвилині поєдинку. Матвій Кецик завдав прямого удару зі штрафного та вразив ціль – 1:0. Ще у першій половині зустрічі карпатівці забили вдруге. Після флангової атаки “зелено-білих” м’яч підібрав Владислав Ксьонзик і наважився на удар з 17-ти метрів – без шансів для голкіпера суперника.

У другому таймі команда Лобасюка та Гурського забила втретє. Крапку в цьому протистоянні поставив Святослав Гльоц, який реалізував свій момент після передачі Єгора Стасюка – 3:0.

TYS_6588

U-16 (2008 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “Покрова” (Львів) – 5:0

Голи: Тлумак, 25, Дєдов, 33, Карпінський, 44, Білінський, 50, Єнич, 65.

Склад АФ “Карпати”: Потерайко, Давид (Корчак, 54), Куценко (Поліщук, 54), Карпінський (Бобечко, 54), Білінський, Тлумак, Левкович, Карпин (Зуб, 54), Єнич, Березовський (Мартинюк, 41), Дєдов (Богдан, 48).

Запасний – Колесник.

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

“Карпати” без особливих проблем здолали свого суперника. На 25-й хвилині “зелено-білі” відкрили рахунок у матчі. Максим Тлумак після подачі з кутового зорієнтувався у штрафному майданчику “Покрови” найкраще з-поміж усіх та влучно пробив – 1:0. Ще до перерви карпатівці подвоїли свою перевагу – Антон Левкович виконав навіс з флангу, який вдало замкнув Олександр Дєдов.

У другому таймі теж забивали лише гравці Академії Футболу “Карпати”. Спочатку Ернест Карпінський замкнув подачу від Тлумака, а згодом знову Левкович виступив асистентом, віддавши результативну передачу на Арсена Білінського. Фінальну крапку поставив Роман Єнич – 5:0.

TYS_7680

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – “Ліцей-Вікторія” (Івано-Франківськ) – 0:1

Склад ДЮСШ “Карпати”: Грицьків, Лисий, Заєць, Зановʼяк (Писко, 55), Кокотко,, Лукʼянчук, Гловʼяк, Войналович (Сахончик, 65), Бессарабов, Верхівський (Качур, 52), Рудий.

Тренери: Роман Деркач і Руслан Маланій.

Єдиний гол у зустрічі було забито на третій хвилині. Гравці “Карпат” намагалися відігратися, але всі атаки львівʼян виявилися безрезультатними. Наприкінці матчу Богдан Глов'як стріляв з 10-ти метрів, але ворота врятував захисник гостей, який вибив мʼяч з лінії. Ще одну нагоду втратив капітан Бессарабов, який зі штрафного відправив мʼяч поруч зі стійкою.

Зазначимо, що у середу команда Романа Деркача та Руслана Маланія перемогла СДЮСШОР “Ужгород” – 2:0. Голи на рахунку Андрія Верхівського та Олександра Бессарабова.

U-17 (2007 рік)

“Покрова” (Львів) – АФ “Карпати” (Львів) – 0:3

Голи: Кокодиняк, 30, 62, 85.

Склад АФ “Карпати”: Фандист (Жулінський, 86), Фостяк, Грабовенський, Черненко, Кокодиняк, Гудзь (Дмитришин, 8), Малиш, Орошкевич, Комарениць, Грибеник, Бондарук (Максимчук, 64).

Тренери: Тарас Павліш та Олег Родін.

Найстарші вихованці Академії Футболу львівських “Карпат” теж здобули перемогу над однолітками з “Покрови”. Героєм цього протистояння став Юрій Кокодиняк, який оформив хет-трик. Спочатку Кокодиняк реалізував вихід віч-на-віч. Після цього Юрій забив гол-красень, пробивши у падінні через себе – 2:0. А фінальний м’яч Кокодиняк записав до активу завдяки вдалому підбору після удару Ігоря Грибеника. У підсумку 3:0 – впевнена перемога команди Павліша та Родіна.