Денис Притиковський: "Цей гол присвячую своєму батьку"

08 серпня 2021 р.
KRAL2013.JPG
Післяматчевий коментар гравця львівських "Карпат".
KRAL2013.JPG

"Була нелегка гра, мабуть, результат такий, перший тайм 3:0 виграли, але це непроста команда, дійсно. Вона молода, можу побажати їм лише успіхів. Дякую, фанатам, що приїхали. Всі хлопці молодці, працюємо далі, з перемогою все місто, всіх вболівальників, рідних і близьких, дуже дякую".

"Вдячний за вітання з моїм дебютним голом за "Карпати". Перш за все, я хочу подякувати тренеру, керівництву, вони роблять дуже гарні умови, щоб ми прогресували. Цей гол присвячую своєму батьку. Він дуже переживає, хотів приїхати, але не вийшло".

"Чому мене замінили? Ну, мабуть, дали пограти Валері Болденкову, він відновився, десь такий рахунок був вже – 3:0. Мене з Андрієм Ткачуком замінив тренер, все добре. У нас команда складається не з 11 чи 18 гравців, а дійсно нас 23 людини, які гідні один одного. До суперника ми ставилися дійсно з повагою, розібрали його, знали, що молоді хлопці, будуть битися, грати з перших хвилин. Тим паче, що це перший виїзд для нас, трішки десь нервувалися, але дякую, що зробили результат у першому таймі".

"Наступна гра у Львові, хочу закликати, щоб ще більше людей нас підтримало та ми будемо грати кожний матч на позитивний результат, намагатимемось забивати якомога більше та радувати наших вболівальників і все місто".