Чергова порція підтримки від футбольної спільноти

06 березня 2022 р.
FNGHJBEXoAQ3_yN
Футбольні клуби, гравці, тренери та вболівальники продовжують активно підтримувати нашу державу в боротьбі з агресором. Дякуємо вам!
FNGHJBEXoAQ3_yN

Хорватський тренер Ігор Йовічевіч, який зараз очолює СК "Дніпро-1", вийшов на мітинг разом із своєю дружиною Снежаною у Загребі та підтримав не чужу йому Україну. Коуч дніпрян тримав у руках плакат, на якому було написано "Слава Україні!". Натомість на плакаті його дружини був зображений напис "Героям Слава!".

IMG_1713

Футбольний клуб "Астон Вілла", який виступає в англійській Прем’єр-лізі, теж висловив слова підтримки нашій державі. Офіційна сторінка бірмінгемської команди у твіттері опублікувала відповідний пост – герб вілланів розташований на синьо-жовтому прапорі з підписом "Solidarity with Ukraine".

IMG_1712

Дортмундська "Боруссія" стала однією з перших футбольних команд, яка підтримала Україну та засудила дії Росії. "Джмелі" продовжують активно підтримувати та матеріально допомагати нашій неньці. Футболісти, тренерський штаб, працівники клубу та вболівальники "жовто-чорних" організували масштабний збір коштів на допомогу українцям. У підсумку вони зібрали 160 тонн медикаментів і вже відправили їх в Україну. Danke schön!

IMG_1714

Лідер Бундесліги мюнхенська "Баварія" теж не залишається осторонь українських проблем. Перед матчем проти леверкузенского "Баєра", який відбувся 4-го березня, мюнхенці провели відразу декілька акцій. На полі "Allianz Arena" розгорнули величезний банер з написом "Стоп війні". Футболісти обох команд вийшли на поєдинок у синіх та жовтих куртках. Крім того, усі екрани, рекламні банери та кутові прапорці на стадіоні майоріли кольорами нашого стягу. Капітани команд вийшли із синьо-жовтими пов’язками на руці.

IMG_1716

Також чимало команд з різних європейських чемпіонатів висловили свою підтримку нашій країні. Ми безмежно вдячні кожному клубу, футболісту, тренеру та вболівальнику, які разом із нами борються з окупантом! Перемога близько. Слава Україні!

IMG_1715