Чемпіонат України U-19. “Рух” U-19 – “Карпати” U-19. Прев’ю

19 жовтня 2024 р.
Лев
В неділю, 20 жовтня, львівські “Карпати” U-19 зіграють виїзний поєдинок чемпіонату України U-19 сезону 2024/2025. Суперником “зелено-білих” у десятому турі буде “Рух”. Матч розпочнеться о 12:00 у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича.
TYS_0042_u19karp-ingul__031024

Суперник

У поточному сезоні юнацька команда “Руху” набрала 11 очок та ділить дев’яте місце турнірної таблиці з “Олександрією” U-19. “Жовто-чорні” здобули три перемоги, двічі зіграли внічию та зазнали чотирьох поразок. Різниця забитих та пропущених голів становить 12-20.

Старшим тренером “Руху” U-19 є Денис Колчин. 47-річний фахівець очолив команду в квітні 2024-го. Протягом ігрової кар’єри Денис Колчин грав за “Чорноморець”, “Кривбас” та інші команди, а 1994-го у складі юнацької збірної України став бронзовим призером юнацького чемпіонату Європи. Найкращим бомбардиром “рухівців” у поточному сезоні є Іван Денисов. На його рахунку шість забитих м’ячів.

Поточна форма

У попередньому турі підопічні Дениса Колчина здобули виїзну перемогу в “Олександрії” U-19 з рахунком 4:2. У тому поєдинку за “жовто-чорних” всі чотири голи забив Іван Денисов.

Натомість карпатівці у домашньому матчі розгромили “Інгулець” U-19 з Петрового. Зустріч закінчилась перемогою “левів” з рахунком 5:0. У складі “зелено-білих” голами відзначились Любомир Кузик, Матвій Буренко, Микола Киричок, Дмитро Форсюк та Максим Тлумак.

Кадрова ситуація

Обидві команди не мають дискваліфікованих гравців на майбутнє протистояння.

Дата та місце

20 жовтня, 12:00, м. Винники, стадіон ім. Богдана Маркевича.

Арбітри

Головним рефері зустрічі призначено Олега Кузика (Львів). Йому допомагатимуть лайнсмени: Андрій Боднарчук та Роман Любінець (обидва Львів). Четвертий арбітр – Тарас Козак (Львівська обл.) Спостерігач арбітражу – Микола Левко (Чернівці).

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі “Руху”.