Чемпіонат України U-19. “Карпати” U-19 – “Кривбас” U-19. Прев’ю

09 серпня 2024 р.
Лев
У суботу, 10 серпня, львівські “Карпати” U-19 зіграють перший домашній поєдинок чемпіонату України U-19 сезону 2024/2025. Суперником “левів” у другому турі буде “Кривбас” U-19 з Кривого Рогу. Матч розпочнеться о 13:00 на стадіоні “СКІФ”.
превю ю19 кривбас1

Суперник

Юнацька команда криворізького “Кривбасу” закінчила минулий сезон на сьомому місці з 46 очками. Загалом протягом чемпіонату “Кривбас” здобув 13 перемог, 7 разів зіграв внічию та зазнав 10 поразок. Різниця забитих та пропущених голів становить 56-47. Слід зазначити, що за показником результативності майбутній суперник “зелено-білих” поступився лише “Динамо” та “Шахтарю” (93 та 64 м’ячів відповідно).

Старшим тренером “Кривбасу” є Олексій Прилепов, який очолив команду в січні 2024-го. Найкращим бомбардиром криворіжців у попередньому сезоні став Володимир Мулик. У 26 поєдинках нападник забив дев’ять м’ячів. Окрім Мулика, у переліку найрезультативніших футболістів команди були Арсеній Кілєвий (8 голів), Антон Циганков (7 голів, один з пенальті) та Володимир Вілівальд (7 голів, 4 з пенальті).

Поточна форма

У стартовому турі чемпіонату України U-19 підопічні Олексія Прилепова на виїзді розтрощили “Чорноморець” з рахунком 5:0. У складі “Кривбасу” дублем відзначився Ярослав Шевченко, ще по одному голу до свого активу записали Тимур Бутенко, Володимир Мулик та Олександр Каменський.

Натомість “Карпати” U-19 у попередньому поєдинку розписали бойову нічию з “Вересом” U-19. Стартовий матч сезону закінчився з рахунком 2:2. У складі “зелено-білих” відзначились Матвій Буренко та Владислав Резнік.

Кадрова ситуація

Гостям у неділю не допоможе дискваліфікований нападник Ростислав Плотко.

Дата та місце

10 серпня, 13:00, м. Львів, стадіон “СКІФ”.

Арбітри

Головним рефері зустрічі призначено Олександра Бондаря (Чернігів). Йому допомагатимуть лайнсмени: Станіслав Коннов (Житомир) та Віталій Глуханик (Івано-Франківськ). Четвертий арбітр – Олег Кузик (Львів). Спостерігач арбітражу – Андрій Шандор (Львів).

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі львівських “Карпат”.