Чемпіонат України U-19. “Карпати” U-19 – “Динамо” U-19. Прев’ю

14 серпня 2024 р.
Лев
У п’ятницю, 16 серпня, львівські “Карпати” U-19 проведуть домашній поєдинок чемпіонату України U-19 сезону 2024/2025. Суперником “зелено-білих” у третьому турі буде київське “Динамо” U-19. Матч розпочнеться о 13:00 на стадіоні “СКІФ”.
T5S_4201_u19_karpaty_kryvbas_100824

Суперник

Юнацька команда “Динамо” у минулому сезоні виграла золото чемпіонату України U-19. Кияни закінчили сезон з 73 очками, випередивши “Шахтар” на два залікові бали. Загалом протягом попереднього чемпіонату “синьо-білі” здобули 23 перемоги, чотири рази зіграли внічию та тричі програли. Різниця забитих та пропущених голів становить 93-23. До слова, столичний колектив був найбільш результативним у попередньому сезоні та пропустив найменше голів.

Старшим тренером “Динамо” є Ігор Костюк, який очолює команду з 2012 року. Найкращим бомбардиром “синьо-білих” став Матвій Пономаренко. У 28 поєдинках форвард записав до активу 24 голи (два з пенальті) та одноосібно став найкращим бомбардиром чемпіонату України U-19 сезону 2023/2024. Окрім Пономаренка, у переліку найрезультативніших футболістів команди були Дмитро Кремчанін (13 голів, один з пенальті), Кирило Осипенко (10 голів) та Віталій Лобко (9 голів).

Поточна форма

У попередньому турі підопічні Ігоря Костюка розписали нічию з рівненським “Вересом” (1:1). У складі “Динамо” голом відзначився Дмитро Кремчанін. А у першому турі кияни здобули перемогу над “Олександрією” з рахунком 2:0. Голи до свого активу записали Александре Пеікрішвілі та Іван Андрейко.

Натомість “Карпати” у попередньому поєдинку розгромили “Кривбас” з рахунком 4:1. Голами у складі “левів” відзначились Владислав Резнік, Матвій Буренко, Андрій Івасій та Олександр Абрамчук. У стартовому турі чемпіонату карпатівці зіграли внічию з “Вересом” (2:2). Тоді за львівську команду забивали Резнік та Буренко.

Кадрова ситуація

Обидві команди не мають дискваліфікованих гравців на майбутній поєдинок.

Дата та місце

16 серпня, 13:00, м. Львів, стадіон “СКІФ”.

Арбітри

Головним рефері зустрічі призначено Владислава Ващенка (Житомир). Йому допомагатимуть лайнсмени: Євген Слюсар (Житомир) та Дмитро Шекель (Рівне). Четвертий арбітр – Степан Лапко (Львів). Спостерігач арбітражу – Микола Левко (Чернівці).

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі львівських “Карпат”.