Андрій Тлумак та Андрій Білоус у гостях на Zaxid.net

07 грудня 2021 р.
KRAL1243
Головний тренер львівських "Карпат" Андрій Тлумак і маркетинговий директор клубу Андрій Білоус завітали в гості на Zaxid.net і розповіли актуальні питання з життя клубу.
KRAL1243

"Про трансфери"

Андрій Тлумак: "Ми задоволені тим, що за такий короткий період зробили хороший колектив і команда показує хороший футбол. Ми будемо підсилюватися точково – нам важлива не кількість, а якість. Тренерський штаб веде перемовини з 3-4 гравцями, проте поки що не можу назвати їхні прізвища, контракти ще не підписані. Не факт, що всі вони до нас прийдуть, бо все ж ми ще граємо у Другій лізі, але ми маємо нефінансові аргументи, щоб їх переконати, що у нас є перспективи і розвиток".

KRAL0965

"Про базу"

Андрій Білоус: "База будується, залили фундамент і основу першого поверху, засіяли одне з двох полів. Це буде триповерхова споруда. На другому поверсі розміщуватиметься команда U-19, яку ми формуватимемо на основі команди U-17 Львівського фахового коледжу спорту, на третьому – основна команда. На першому поверсі буде їдальня, тренажерні зали, медичний блок, басейн тощо.

Здати базу мають перед початком наступного футбольного сезону. Чи встигнуть – важко сказати, але ми сподіваємось на це. Трохи затягнулося отримання дозволів, тому дещо із запізненням почалися роботи, відстають трохи від графіку, проте обіцяють надолужити".

TYS_2502.JPG

"Про спілкування з фанатами"

Андрій Білоус: "Те, що фанатська громадська організація передала нашому клубу історичну емблему в користування, уже свідчить про діалог між нами. Очевидно, що передачі емблеми б не було, якби не вибудувалася взаємна довіра. Ми постійно комунікуємо з фанатами, проблем у цьому немає".

Андрій Тлумак: "Ми постійно з ними спілкуємося, і після кожного матчу підходимо до сектора, є вже певні ритуали, як ми святкуємо перемогу. Навіть на виїзні матчі досить велика кількість фанатів їздить, і це дуже надихає".

KRAL6484

"Про фірмовий магазин"

Андрій Білоус: "Так, за кілька днів ми запустимо інтернет-магазин на своєму сайті. Чекали, поки з’являться титульні спонсори, щоб забрендувати футболки, а зараз очікуємо на повний асортимент сувенірної продукції. Футболки будуть як дорослі, так і дитячі, білі і зелені, частина з них буде без спонсорів і можна буде набити номер улюбленого футболіста чи власне прізвище. Крім футболок, пропонуватимемо рози, горнятка, наклейки, ручки, парасольки, бафи тощо.

Також ми домовляємося з магазинами-партнерами про те, щоб усю цю продукцію можна було купити офлайн у Львові. Це ще не буде фірмовий магазин, але ми й над цим працюємо, шукаємо приміщення".

Повний матеріал читайте за цим посиланням.

ДжерелоZAXID.NET