Андрій Тлумак: "Сьогодні основне завдання – перемогти у війні"

08 липня 2022 р.
KRP_4056
Головний тренер львівських "Карпат" Андрій Тлумак у новому випуску програми "Ще прийде час" розповів про плани підготовки команди до нового сезону та про комплектацію складу.
KRP_4056

"Наші плани – якісно підготуватися до чемпіонату. Ми збираємося 11-го липня. Кілька днів у нас буде медогляд, а 13-го числа ми хочемо провести тестування з командою, щоб подивитися, у якій формі перебувають хлопці. Адже багато часу деякі футболісти не працювали у загальній групі, хтось індивідуально тренувався. Для того, щоб визначити їхню готовність, слід провести тестування, після чого зможемо планувати свою підготовку".

RCH02685

"Цей футбол не для того, щоб ми просто грали. Цей футбол буде давати величезний імпульс тим бійцям на фронті, тому що там багато наших фанатів, наших вболівальників, які все одно переживають за нас. І якщо ми будем перемагати, будем давати їм настрій і частинку якогось позитиву, то ми всі разом переможемо".

Повне інтерв’ю головного тренера "зелено-білих" Андрія Тлумака ви маєте змогу подивитися у новому випуску програми "Ще прийде час" за цим посиланням.