Академія Футболу "Карпати" U-17 пробилася у фінальну частину Літньої Гімназіади України

26 квітня 2023 р.
TV - 1
У Івано-Франківську відбулися зональні змагання п’ятої Літньої Гімназіади України. У першій частині цього турніру брали участь три команди, які представляли Львівську, Волинську та Івано-Франківську області. За Львівщину виступала команда Академії Футболу “Карпати” U-17.
TV - 1

Перший матч команда, яку тренують Роман Гнатів та Ігор Артимович провела 24 квітня проти іванофранківців. Поєдинок завершився нічиєю 1:1. За “Карпати” у цій грі відзначився Дмитро Артимович.

Через два дні львів’яни зустрілися з хлопцями із Волинської області. Цього разу підопічні Гнатіва і Артимовича здобули впевнену перемогу над своїм суперником з рахунком 2:0. По голу до свого активу записали Юрій Рибій і Дмитро Артимович.

Старший тренер Академії Футболу “Карпати” U-17 Роман Гнатів відзначає: “Перша гра була набагато цікавішою, оскільки наша команда відчувала свіжість. Після цього поєдинку ми повернулись до Львова і вчора зіграли проти “Руху” в рамках ”Весняного Кубку ДЮФЛУ”, а сьогодні знову поїхали на виїзний поєдинок. У хлопців три матчі за три дні, плюс переїзди. Тому вони були втомлені. Проте ми задоволені, що здобули перемогу. “Карпати” були сильнішими за суперника і обіграли Волинську область за грою. Все ж накопичилась втома, у нашому розпорядженні не було вдосталь гравців. Ми взяли з собою ще чотирьох хлопців з 2007-го року народження: воротаря Назара Домчака, захисника Назара Грабовенського, півзахисника Владислава Резніка і нападника Данила Пилипчука”.

АФ “Карпати” вийшла у фінальну частину змагань, яка відбудеться з 22 по 26 травня. Вона також пройде в Івано-Франківську. Крім карпатівців, зіграють ще сім команд. Згідно з регламентом турніру вісім колективів поділять на дві групи по чотири команди. Перелік команд буде відомий згодом.