АФ “Карпати” U-17 фінішувала другою на Літній Гімназіаді України

29 травня 2023 р.
111_dynamo.kiev.ua_3
В Івано-Франківську відбулася фінальна частина Літньої Гімназіади України. Львівщину на цих змаганнях представляла команда Академії Футболу “Карпати” U-17.
111_dynamo.kiev.ua_3

Львів’яни опинились в групі разом зі збірними Івано-Франківської та Миколаївської областей. У першому поєдинку з івано-франківцями карпатівці зазнали поразки з рахунком 0:1. Однак у другому матчі команда Романа Гнатіва зуміла реабілітуватися і здобула перемогу над миколаївцями з рахунком 11:0.

Таким чином, АФ “Карпати” вийшли у півфінал турніру, де зустрілись зі збірною Києва. Карпатівці здолали свого суперника – 4:2. Проте у фінальному матчі Літньої Гімназіади України львів’яни поступились іванофранківцям з рахунком 0:2. Отож, Львівська область, яку представляла Академія Футболу “Карпати” U-17, зайняла друге місце у цьому турнірі.

Тренер АФ “Карпати” Роман Гнатів відзначає: “Ми не змогли витиснути свій максимум на цих змаганнях. Адже перед фінальним поєдинком п’ятеро хлопців з команди занедужали і не змогли взяти участь у фіналі турніру. Троє з них залишились у готелі та не поїхали на гру. Нашому воротарю стало погано під час передматчевої розминки, а ще одного гравця забрали у лікарню під час перерви – він теж погано себе почував. Через це ми були ослаблені перед фіналом, нам було дуже важко”.