АФ “Карпати” U-15 – володарі “Lviv Winter Cup”

15 лютого 2024 р.
Лев
Команда Академії Футболу “Карпати” (Львів) вікової категорії U-15 здобула перемогу на турнірі “Lviv Winter Cup”, який відбувався серед вікової категорії U-16.
DSC_8117

Згідно з регламентом турніру вісім команд були поділені на дві групи по чотири учасники. Карпатівці опинились у групі “А”, де їхніми суперниками були ДЮФК “Галичина” (Львів), ДЮСШ “Мостиська” та “Кардинал” (Львів). “Зелено-білі” зайняли перше місце у своєму квартеті, набравши максимальну кількість очок – дев’ять.

“Карпати” здобули перемогу над “Мостиською” з рахунком 2:0 завдяки голам Ярослава Кривунця та Матвія Кашуби. У наступному матчі підопічні Віталія Лобасюка обіграли “Галичину” – 4:0. Голи в активі Матвія Кашуби, Максима Москвітіна, Назара Четверікова та Володимира Тупіся. У заключному поєдинку групового етапу львів’яни здолали “Кардинал” 5:0. Дубль в активі Артема Фатюка та по голу забили Матвій Кецик, Владислав Ксьонзик та Владислав Русяк.

У фіналі турніру “Карпати” зіграли проти “Ліцей Вікторії” з Івано-Франківська і здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0 та стали переможцями змагань. У фінальному поєдинку забитими м’ячами відзначилися Максим Москвітін, Матвій Кашуба та Ярослав Кривунець. Також відзначимо, що карпатівець Єгор Стасюк став найкращим гравцем турніру.