АФ “Карпати” U-15 стартували на “Utmost Cup”

14 березня 2024 р.
Лев
У четвер, 14-го березня, команда Академії Футболу “Карпати” U-15 розпочала виступи на турнірі “Utmost Cup”, що відбувається у Вінниці. Змагання триватимуть до 17-го березня.
TYS_6362 (1)

“Зелено-білі” потрапили у групу “С”, де їхніми суперниками є ДЮСШ ФА “Кривбас” (Кривий Ріг), “Чайка” (Вишгород) та “Металіст 1925” (Харків). У четвер львів’яни провели два матчі.

АФ “Карпати” – ДЮСШ ФА “Кривбас” – 4:0

Голи: Кашуба, Гльоц, Москвітін, Четверіков. 

Карпатівці відкрили рахунок у цьому поєдинку внаслідок вдало застосованого пресингу. “Зелено-білі” змусили суперника розігрувати м'яч через голкіпера, який врешті-решт помилився – так нагода виникла у форвард “Карпат” Матвія Кашуби. Нападник без спротиву переправив м’яч у сітку воріт. Згодом львів’яни реалізували кутовий удар. Після подачі з корнера Святослав Гльоц завдав влучного удару та подвоїв перевагу своєї команди.

Третій м’яч “Карпати” забили теж внаслідок розіграшу кутового удару. Однак цього разу Максим Москвітін закрутив м’яч прямим ударом з кута поля. Крапку в матчі поставив Назар Четверіков, котрий замкнув подачу з флангу ударом головою – 4:0.

“Чайка” – АФ “Карпати” – 0:2

Голи: Кривунець (2).

Першу гольову атаку “Карпати” розпочали з глибини поля, фактично від власних воріт. У кінцівці результативного випаду Москвітін виконав подачу в штрафний майданчик, яку замкнув Ярослав Кривунець. Невдовзі Кривунець подвоїв перевагу “зелено-білих”. Другий гол карпатівець оформив також після подачі з флангу і, таким чином, приніс перемогу команді зі Львова з рахунком 2:0.

Заключний поєдинок в групі карпатівці проведуть завтра, 15-го березня, о 10:10. Підопічні Віталія Лобасюка та Андрія Гурського зіграють проти харківського “Металіста 1925”. Згідно з регламентом змагань усі учасники поділені на шість груп. У наступний етап вийдуть переможці квартетів та дві найкращі команди, що посядуть друге місце.