2 тур Гімназіади: АФ “Карпати” зіграли внічию з командою Волинської області

05 березня 2024 р.
Лев
У вівторок, 5-го березня, команда Академії Футболу “Карпати” провела другий матч в рамках зональних змагань “Гімназіади”. Нагадаємо, що карпатівці представляють на цьому турнірі Львівську область.
TYS_0823110224 (1)

АФ “Карпати” – збірна Волинської області – 1:1

Гол: Пилипчук, 57.

АФ “Карпати”: Фандист, Кокодиняк (Фостяк), Черненко, Грабовенський, Комарениць, Резнік, Малиш, Бондарук (Пилипчук), Грибеник (Дмитришин), Смаглій (Орошкевич), Максимчук.

Львів’яни з перших хвилин матчу систематично тиснули на ворота команди Волинської області. Підопічні Тараса Павліша та Олега Родіна намагалися відкрити рахунок ще у першому таймі. Натомість волиняни теж відповідали своїми атаками. Однак у першій половині зустрічі команди м’ячів не забивали.

Другий тайм розпочався з результативної атаки гостей. Гравець волинян вибіг віч-на-віч з кіпером “зелено-білих” Владиславом Фандистом і відправив м’яч у сітку воріт. “Леви” відповіли своїм голом наприкінці матчу. Забитий м’яч організували гравці, які вийшли на заміну в другій половині зустрічі. Богдан Орошкевич виконав подачу зі штрафного удару на ближню стійку воріт, де його передачу головою замкнув Данило Пилипчук – 1:1.

Заключний матч на груповому етапі “Карпати” проведуть у середу, 6-го березня. Суперником “зелено-білих” буде збірна Миколаївської області. Матч розпочнеться о 12:00 у Винниках.