12 тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

01 квітня 2024 р.
Лев
30-го та 31-го березня відбулися матчі 12-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди Академії Футболу “Карпати” вікової категорії U-14 та U-16 вдома приймали представників “ВІК-Волинь”. Натомість команди U-15 та U-17 теж вдома протистояли чернівецькій “Буковині”. Школа “зелено-білих” U-14 та U-16 зіграла проти “Ревери 1908 ФАПФ”, а команди U-15 та U-17 зустрілись із академією “Руху”.
результати 12 туру дюфлу

U-14 (2010 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “ВІК-Волинь” (Володимир) – 2:1

Голи: Гаук, 10, Воронюк, 38.

Склад АФ “Карпати”: Шекета, Петрук, Когут, Колонюк (Полеванчук, 63), Воронюк, Камаралі, Смірнов, Гаук, Цупер (Кікоть, 59), Руснак (Пигичко, 40), Яскула.

Вилучення: Смірнов, 53

Тренери: Олександр Гринишин та Ігор Артимович.

Господарі відкрили рахунок на 10-й хвилині, коли Микола Гаук знайшов шпарину в обороні суперників та завдав влучного удару – 1:0. Згодом Дмитро Петрук сильно пробив з дальньої дистанції, проте мʼяч розминувся з воротами.

По перерві "леви" відзначились вдруге. Владислав Воронюк головою замкнув подачу з кута поля. "ВІК-Волинь" відквитала один мʼяч на 48-й хвилині – 2:1. Протягом усієї другої частини гри карпатівці контролювали ситуацію та регулярно загрожували воротам суперників. Втім до кінця гри рахунок так і не змінився. Академія футболу "Карпати" U-14 додає до свого активу важливі три очки та готується до принципової гри проти головного конкурента – чернівецької "Буковини".

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – “Ревера 1908-ФАПФ” – 1:1

Гол: Козимка, 70.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Різник, Козимка, Рогуля (Поріцький), Тутик (Набіт, 56), Шнира, Голінський (Альфавіцький, 25, Вараниця, 58), Годунько, Сідляр, Пилипець, Старовецький, Проць (Карпа, 47).

Тренери: Володимир Тутик і Самсон Годвін.

З перших хвилин поєдинку господарі володіли ініціативою, однак створити небезпечні моменти біля воріт суперника “левам” не вдавалося. У середині першого тайму львів'яни не за правилами зупинили атаку “Ревери”. Рефері призначив пенальті, який суперник реалізував – 0:1. “Карпати” відповіли миттєво – Анатолій Тутик вивів Максима Пилипця віч-на-віч з голкіпером, але Максим пробив вище.

У другому таймі суперник грав дуже обережно, в атаку практично не виходив, а от “зелено-білі” продовжили тиск на ворота гостей. Так після удару зі штрафного у виконанні Матвія Годунька мʼяч поцілив у стійку. На 70-й хвилині пенальті пробивали вже господарі. Максим Козимка з одинадцятиметрової позначки не схибив – 1:1.

На останній хвилині поєдинку карпатівці мали хорошу нагоду вирвати перемогу, проте після удару Максима Пилипця з близької відстані мʼяч пролетів над поперечиною.

U-15 (2009 рік)

АФ "Карпати" – ДЮСШ "Буковина" – 1:1

Гол: Кривунець, 30.

Склад АФ "Карпати": Демків, Зварич, Панчишин, Гльоц, Канів (Четверіков, 35), Ксьонзик (Русяк, 35), Гураль (Москвін, 35), Бабідар (Тупісь, 53), Кецик, Кривунець (Стасюк, 35), Кашуба

Запасні: Коваль, Гутник, Фатюк, Віцинський.

Тренери: Віталій Лобасюк і Андрій Гурський.

Карпатівці володіли мʼячем та тиснули на ворота суперника протягом усього першого тайму. Це принесло результат незадовго до перерви. Ярослав Кривунець найкраще скористався метушнею у штрафному майданчику суперника і пробив у незахищений кут воріт.

Після відновлення гри футболіст "Буковини" заробив для своєї команди доволі суперечливий пенальті, після якого рахунок на табло зрівнявся – 1:1. Можливість ефектно вирвати перемогу мав Матвій Кашуба, але його удар з гострого кута прийняв на себе каркас воріт.

АФ “Рух” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 7:0

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мосій (Мартин, 56), Покладок, Сняданко (Дума, 56), Сергієнко, Кравчишин, Свиріпа, Кіт (Сенчишин, 38), Сливка (Пристацький, 58), Романець (Білоус, 56) Капустинський (Трух, 54), Саніцький (Цюпа, 36).

Тренери: Володимир Шумський і Андрій Грінер.

У першому колі ДЮСШ “Карпати” стали єдиною командою, яка зуміла завдати поразки АФ “Рух”. Тож у домашньому поєдинку “жовто-чорні” дуже хотіли взяти реванш.

Розпочали команди обережно, а першими пропустили карпатівці. “Зелено-білі” мали нагоду відповісти через кілька хвилин, утім Олександр Сливка не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Пізніше втратив нагоду Андрій Сняданко, котрий з шести метрів пробив у воротаря. Наприкінці першого тайму господарі подвоїли свою перевагу. По перерві також забивали лише гравці “Руху”. Всі спроби “зелено-білих” відігратися були марними – поразка 0:7.

U-16 (2008 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – “ВІК-Волинь” (Володимир) – 3:2

Голи: Шопронку, 50, Тлумак, 59, Дєдов, 80.

Склад АФ “Карпати”: Колесник, Корчак (Давид, 45), Куценко (Карпінський, 45), Бобечко, Білінський (Поліщук, 80), Тлумак, Левкович (Дєдов, 57), Карпин, Березовський (Єнич, 70), Гавура (Мартинюк, 57), Шопронку (Богдан, 80).

Запасний – Колесник.

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

Вже на 1-й хвилині гравці "ВІК-Волині" шокували львівʼян швидким голом. А за хвилину команда з Володимира подвоїла перевагу. “Зелено-білі” до перерви створили чимало моментів, але відзначитися не змогли. Найактивнішим гравцем у першому таймі у складі “Карпат” був Богдан Карпин. Капітан тричі загрожував воротам суперника, але голкіперу вдалося втримати свої володіння "на замку".

Ситуація на полі змінилась у другому таймі. На 50-й хвилині Олександр Шопронку замкнув навісну подачу від Антона Левковича – 1:2. А на 59-й хвилині Максим Тлумак відгукнувся на асист Шопронку і потужним ударом у ближній кут зрівняв рахунок.

Вирвати перемогу для “левів” зміг Олександр Дєдов. Хавбек виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперника і на 80-й хвилині розписався у воротах "ВІК-Волині". Таким чином, команда АФ "Карпати" здобула вольову перемогу у непростому матчі.

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – “Ревера 1908-ФАПФ” – 3:2

Голи: Мисяк, 22, Б. Гловʼяк, 72, Войналович, 72.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Грицьків, Лисий, Писко, Кокотко, Лукʼянчук, Б. Гловʼяк, Войналович, Мисяк (Слуцький, 47), Верхівський (Галянтий, 47 ), Рудий, Сахончик (Качурівський, 56), Мот.

Тренери: Роман Деркач і Руслан Маланій.

У першому колі ДЮСШ “Карпати” перемогли суперника 2:0. У домашньому поєдинку підопічні Романа Деркача та Руслана Маланія теж першими вийшли вперед. На 22-й хвилині відзначився Андрій Мисяк. Незабаром нагоду вдруге засмутити гостей втратив Андрій Верхівський, котрий не потрапив у порожні ворота. А через кілька хвилин вже суперник святкував взяття воріт – 1:1.

На початку другого тайму активнішими були гості. На 50-й хвилині вони змусили “зелено-білих” розпочинати з центра поля – 1:2. Але господарям вдалося змінити хід поєдинку. Спочатку Богдан Гловʼяк зрівяв рахунок, а наприкінці другого тайму Роман Войналович реалізував пенальті та приніс перемогу ДЮСШ “Карпати” – 3:2.

U-17 (2007 рік)

АФ "Карпати" (Львів) – ДЮСШ "Буковина" (Чернівці) – 7:0

Голи: Орошкевич, 14, Смаглій, 22, Грибеник, 47, 54, Кокодиняк, 59, 86, Максимчук 67.

Склад АФ "Карпати ": Фандист (Жулінський, 60), Кокодиняк, Грабовенський, Черненко, Грибеник, Комарениць, Бондарук (Гудзь, 56), Дмитришин, Орошкевич (Фостяк, 45), Смаглій, Максимчук.

Тренери: Тарас Павліш та Олег Родін.

На 14-й хвилині Богдан Орошкевич вивів львівʼян вперед. Півзахисник підібрав мʼяч після невдалого розіграшу кутового і потужним ударом з дальньої дистанції створив справжній шедевр – 1:0. На 22-й хвилині Максим Смаглій отримав передачу від Юрія Кокодиняка та подвоїв перевагу "левів".

Відразу по перерві Ігор Грибеник оформив дубль. Спочатку на 47-й хвилині півзахисник відправив мʼяч під поперечку, а за кілька атак влучно пробив з меж карного майданчика – 4:0.

На 59-й хвилині Кокодиняк результативно замкнув передачу з флангу, яку виконав Артур Комарениць, а згодом допоміг відзначитись Антону Максимчуку, котрий вдало зіграв на добиванні. Під завісу поєдинку Кокодиняк забив вдруге – асист записав до активу Комарениць.

АФ “Рух” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 4:1

Гол: Кункевич, 64

Склад ДЮСШ “Карпати”: Гнатів, Черевко, Звір, Дроб, Планджиев, Огорілко (Швед, 60), Коваль (Вороняк, 65), Криванчик, Кункевич, Войтанович (Затварський, 75), Микитин (Коржинский, 46).

Тренери: Руслан Забранський та Михайло Гурка.

Вже на старті зустрічі карпатівці пропустили швидкий гол. Через кілька хвилин гості могли відігратися, але Максим Войтанович не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.

У другій частині гри “зелено-білі” кинули великі сили в атаку, утім пропустили у відповідь – господарі забили ще двічі. Відквитати один мʼяч у складі “Карпат” зміг Андрій Кункевич, який вирвався на побачення з воротарем і вразив ціль.

Також нагоди забити мали все той же Войтанович, а також Швед і Затварський. Проте карпатівці у цьому поєдинку більше не відзначалися. Натомість “Рух” на останніх хвилинах забив ще раз – 1:4.