1/16 фіналу ДЮФЛУ: команда АФ “Карпати” перемогла “Прикарпаття”

14 травня 2024 р.
Лев
У вівторок, 14-го травня, відбувся поєдинок 1/16 фіналу Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команда Академії Футболу “Карпати” U-17 зіграла проти івано-франківської СДЮСШОР “Прикарпаття”.
T5S_8388

АФ “Карпати” – СДЮСШОР “Прикарпаття” – 7:0

Голи: Дмитришин, 25, Пилипчук, 42, 43, Резнік, 55, Черненко, 77, Орошкевич, 78, Кокодиняк, 86.

Склад АФ “Карпати”: Домчак, Грабовенський, Черненко, Кокодиняк, Комарениць, Малиш (Орошкевич, 54), Резнік (Бондарук, 57), Дмитришин, Грибеник (Гудзь, 58), Пилипчук (Смаглій, 80), Максимчук.

Тренери: Тарас Павліш і Олег Родін.

На старті зустрічі суперники вивчали один одного, тому по-справжньому небезпечні моменти почали зʼявлятись у середині першого тайму. Спочатку на 18-й хвилині Юрій Кокодиняк пробивав головою після передачі з флангу, проте не влучив у площину воріт. А згодом свій шанс втратив Денис Малиш – знову повз ворота.

Та вже на 25-й хвилині господарі домоглися свого. Тарас Дмитришин скористався метушнею у штрафному майданчику господарів після навісу з кутового і найкраще зорієнтувався у ситуації, завдавши результативного удару через себе – 1:0.

Карпатівці продовжували тиснути на ворота гостей і під завісу першої половини гри забили ще двічі. На 42-й хвилині Данило Пилипчук заробив пенальті і сам його виконав. А за хвилину партнери вивели Данила віч-на-віч з голкіпером. Форвард чітко реалізував момент – 3:0.

По перерві підопічні Тараса Павліша та Олега Родіна взялися збільшувати перевагу і вже на 55-й хвилині Владислав Резнік дальнім ударом відправив мʼяч у сітку воріт. На 77-й хвилині Єгор Черненко головою замкнув навісну подачу з кутового, а за хвилину гравці “Прикарпаття” розіграли з центру поля і миттєво втратили мʼяч під пресингом карпатівців. Богдан Орошкевич завершив результативний натиск влучним пострілом повз воротаря. Крапку в зустрічі поставив Юрій Кокодиняк, який прорвався своїм флангом та встановив остаточний рахунок 7:0.