10 та 11 тур ДЮФЛУ: результати перенесених матчів “Карпат”

24 листопада 2023 р.
Лев
У четвер, 22-го листопада, відбулися перенесені матчі 10-го та 11-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Команди Академії Футболу “Карпати” вікових категорій U-15 та U-17 зіграли проти “ВІК-Волині” з Володимира, а команди школи “зелено-білих” U-15 та U-17 зустрілись з івано-франківським ФК “Ліцей-Вікторія”.
TYS_7147 (1)

U-15 (2009 рік)

“ВІК-Волинь” (Володимир) – АФ “Карпати” (Львів) – 1:1

Гол – Гльоц, 30.

Склад АФ “Карпати”: Демків, Панчишин, Гутник, Гльоц, Зварич, Ксьонзик, Стасюк, Гураль, Кецик, Кривунець, Кашуба.

Запасні: Коваль, Конів, Фатюк, Русяк, Москвітін.

Тренери: Віталій Лобасюк і Андрій Гурський.

Карпатівці відкрили рахунок на 30-й хвилині. Матвій Кецик виконав подачу зі штрафного, яку вдало замкнув Святослав Гльоц – 1:0. Згодом у “зелено-білих” ще були моменти для того, щоб подвоїти перевагу, але львів’яни не зуміли їх реалізувати. Натомість “ВІК-Волинь” врятувалася від поразки наприкінці поєдинку – 1:1.

“Ліцей-Вікторія” (Івано-Франківськ) – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 0:0

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мосій, Покладок, Сняданко, Сергієнко, Кравчишин, Свиріпа, Кіт, Дума (Сливка, 46), Капустинський, Цюпа, Сенчишин (Саніцький, 64).

Тренери: Володимир Шумський та Андрій Грінер.

З перших хвилин матчу гравці ДЮСШ “Карпати” заволоділи ініціативою і почали створювати моменти. Після прострілу Романа Капустинського нападник “левів” Назар Цюпа поцілив у поперечку. У другому таймі наступ на ворота суперника посилився, але мʼяч вперто не хотів перетинати лінію воріт господарів. Максим Свиріпа влучив у ворота із дуже вигідної позиції. Також тричі пробивав головою після стандартів Андрій Покладок, але теж безуспішно. Суперник, у свою чергу, теж провів кілька небезпечних контратак. Фінальний свисток зафіксував нічию 0:0.

U-17 (2007 рік)

“ВІК-Волинь” (Володимир) – АФ “Карпати” (Львів) – 2:4

Голи: Гуминець, 46, Рубан, 78 – Грибеник, 35, 83, 85, Малиш, 53.

Склад АФ “Карпати”: Фандист (Жулінський, 88), Фостяк, Грабовенський, Черненко, Кокодиняк, Максимчук, Малиш (Тлумак, 68), Бондарук (Дмитришин, 56), Орошкевич (Бобечко, 86), Комарениць, Грибеник.

Тренери: Тарас Павліш та Олег Родін.

Цей поєдинок подарував нам шість забитих м’ячів, але вперше м’яч опинився у сітці воріт тільки на 35-й хвилині. Денис Малиш вивів Ігоря Грибеника віч-на-віч з кіпером суперника, а форвард “левів” реалізував свою нагоду.

На початку другого тайму “ВІК-Волинь” зуміла зрівняти рахунок. Паритет відновив Марк Гуминець. Однак невдовзі карпатівці знову вийшли вперед. Цього разу Грибеник виступив асистентом для Малиша. Ігор виконав подачу з кутового на дальню стійку, а Денис переправив м’яч вже у порожні ворота.

На 78-й хвилині суперник львів’ян зміг зрівняти рахунок – Максим Рубан реалізував свою нагоду. Проте саме підопічні Павліша і Родіна здобули перемогу в цьому матчі, забивши м’ячі на 83-й та 85-й хвилинах. Спочатку Антон Максимчук навісив на Грибеника, котрий головою переправив м’яч у сітку. А через дві хвилини Грибеник оформив хет-трик, замкнувши простріл Юрія Кокодиняка – 4:2!

“Ліцей-Вікторія” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 1:1

Гол – Криванчик, 32.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Гнатів, Ткачук, Звір, Бегар, Черевко, Криванчик, Коваль (Дрозд, 75), Войтанович, Огорілко (Десятник, 61), Лабик, Коржинський.

Тренери: Руслан Забранський та Михайло Гурка.

На початку гри Олександр Лабик вийшов віч-на-віч з голкіпером господарів, але програв йому дуель. Незабаром Роман Звір бив після подачі з кутового, але воротар парирував удар. На 32-й хвилині Максим Огорілко пройшов лівим флангом і зробив простріл на Ростислава Криванчика, який лівою ногою пробив у дальній кут воріт – 1:0. Практично одразу суперник відповів ударом у поперечку.

Другий тайм розпочався невдало для львів'ян. Роман Звір зрізав м'яч у власні ворота – 1:1. У команди суперника було ще декілька моментів після передач з флангів, але у рамці воріт надійно зіграв Максим Гнатів. На 90-й хвилині “Карпати” могли виривати перемогу, але удар Максима Войтановича з 11-ти метрів прийняв на себе захисник.

Таким чином, осіння частина Дитячо-юнацької футбольної ліги України завершилась. Сезон відновиться навесні 2024-го року, команди ще мають провести сім турів. До вашої уваги підсумкові турнірні таблиці осінньої частини Дитячо-юнацької футбольної ліги України:

U-14 (2010 рік)

таблиця шаблон (17)
IMG_7330

U-15 (2009 рік)

таблиця шаблон (18)
IMG_7331

U-16 (2008 рік)

таблиця шаблон (19)
IMG_7332

U-17 (2007 рік)

таблиця шаблон (20)
IMG_7329