1 тур ДЮФЛУ: результати матчів “Карпат”

09 вересня 2024 р.
Лев
7 вересня відбулись матчі першого туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Представники АФ “Карпати” зустрічалися з однолітками з “Мункача”. Команди вікової категорії U-14 та U-16 приймали суперників вдома, а U-15 та U-17 проводили свої поєдинки на виїзді. Натомість школа "зелено-білих" зіграла проти "Минаю".
TYS_2919_070924

U-14 (2011 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – ФА “Мункач” – 0:1

Гол: Черновалюк, 70+2 (п).

Склад АФ “Карпати”: Прокопів, Мичко, Возний, Вайда, Тарнавський, Никончук, Віткович, Швед, Цигак, Калинич, Тодосійчук.

Запасні: Гануляк, Жаб’як, Гайфулін, Чабан, Денисюк, Петронюк, Погоріляк.

Тренери: Любомир Вовчук та Роман Вергун.

Цей матч став дебютним для обох команд на рівні Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Більшість ігрового часу футболісти проводили у боротьбі за м’яч, тому великої кількості гольових моментів не було.

Долю поєдинку вирішив пенальті, який гості заробили у компенсований час. Максим Черновалюк переграв Арсенія Прокопіва з позначки та здобув для “Мункача” U-14 прем’єрну перемогу в сезоні.

АФ “Минай” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 3:3

Голи: Медвідь, 8, Більо, 39, Чалий, 63.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Тимань, Чалий, Ущапівський, Годвін, Головка, Казьо, Ботвин, Медвідь, Стефанків (Свистович, 50), Більо (Сенета, 55), Гуриш (Децик, 61).

Тренери: Андрій Василитчук та Роман Толочко

Свій перший гол у ДЮФЛ України гравці “Карпат” забили на 8-й хвилині. Орест Більо віддав передачу на Миколу Медведя, а той ударом з центру штрафного майданчика змусив голкіпера господарів витягати м'яч із сітки – 0:1. Наприкінці першого тайму господарі відновили рівновагу.

Невдовзі львів'яни почали діяти активніше і знову відзначилися: Медвідь зі стандарту навісив у штрафний майданчик, де Більо влучно пробив головою – 1:2. Однак гості недовго раділи, оскільки через кілька хвилин “Минай” вкотре зрівняв рахунок.

На 63-й хвилині Юрій Чалий втретє вивів “левів” уперед, але останнє слово було за командою із Закарпаття, яка на останній доданій хвилині відібрала у “зелено-білих” три очки.

U-15 (2010 рік)

ФА “Мункач” – АФ “Карпати” (Львів) – 2:1

Голи: Євсюков, 15, Шведов, 70 – Смірнов, 48.

Склад АФ “Карпати”: Зізіцький, Воронюк, Козимка, Глущенко, Колонюк, Васильків, Смірнов, Король, Гаук, Пигичко, Шишута.

Запасні: Шекета, Когут, Полеванчук, Руснак, Топало, Цупер, Василишин, Кікоть.

Тренери: Олександр Гринишин та Ігор Артимович.

“Леви” доволі жваво розпочали гру, проте вже на 15-й хвилині пропустили. Денис Євсюков вийшов віч-на-віч з Максимом Зізіцьким та використав свою нагоду. “Карпати” відповіли забитим голом одразу після перерви. Павло Смірнов виявився найспритнішим у карному майданчику суперників та замкнув навісну передачу чітким ударом головою – 1:1.

На останній хвилині матчу господарі заробили штрафний. Гравці очікували на подачу до штрафного майданчика, проте Марат Шведов перехитрив усіх та завдав прямого удару. Зізіцький виявився не готовим до цього, тому не зміг врятувати свою команду від поразки.

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – АФ “Минай” – 3:0

Голи: Тутик, 32, Карпа,76, Старовецький, 78.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Різник (Магдич, 36), Голінський, Козак, Тутик (Рогуля, 36), Кузьо (Поріцький, 36), Зеленко (Шеремета, 49), Пилипець (Старовецький, 67), Шнира (Карпа, 36), Денис (Луків, 51), Полінс (Проць, 36), Мацьків (Навка, 56).

Тренери: Володимир Тутик та Михайло Гурка.

Перший тайм минув за очевидної переваги карпатівців, проте забити їм вдалося лише на 32-й хвилині, оформивши гол у роздягальню. Анатолій Тутик вдало замкнув подачу з кутового на дальній стійці.

На 76-й хвилині господарі вдруге змусили гравців “Минаю” розпочинати з центра поля. Олексій Навка віддав передачу на Остапа Карпу, який не схибив на завершальній стадії. А третій м'яч у ворота суперника забив Максим Старовецький.

Свою перемогу львівська команда присвятила капітану Ростиславу Сідляру, чия сім'я постраждала від ракетного удару по Львову. Будинок гравця зазнав руйнувань, а батько карпатівця перебуває в реанімації. Також внаслідок російської атаки травм зазнав і сам Ростислав.

U-16 (2009 рік)

АФ “Карпати” (Львів) – ФА “Мункач” – 3:1

Голи: Паливода, 9, Москвітін, 32, Кашуба, 42 – Домище, 53.

Склад АФ “Карпати”: Демків, Панчишин, Гльоц, Зварич, Куцюк, Кецик, Паливода, Гураль, Стасюк, Москвітін, Кашуба.

Запасні: Коваль, Гутник, Русяк, Ксьонзик, Бабірад, Четверіков, Віцинський, Кривунець, Оганесян.

Тренери: Віталій Лобасюк та Андрій Гурський.

Карпатівці відкрили рахунок на 9-й хвилині. Євген Паливода влучно пробив з-за меж карного майданчика у ближній кут воріт. Гості відповіли моментом Івана Третьякова, після якого господарів врятував каркас воріт. “Леви” стримали тиск суперників та ще до перерви відзначились вдруге. На 32-й хвилині Єгор Стасюк асистував Максиму Москвітіну, який переправив м’яч у сітку воріт – 2:0.

На початку другого тайму підопічні Віталія Лобасюка та Андрія Гурського втретє засмутили гостей. На 42-й хвилині гол до свого активу записав Матвій Кашуба. “Мункач” скоротив відставання на 53-й хвилині завдяки точному пострілу Валентина Домище.

АФ “Минай” – ДЮСШ “Карпати” (Львів) – 1:3

Голи: Кіт, 47, Дума 73, Покладок, 83.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Мосій, Покладок, Кравчишин (Білоус, 80), Сергієнко, Репета (Трух, 80), Свиріпа, Пристацький (Балюк, 67), Дума (Антонюк, 74), Сняданко, Кіт, Сенчишин (Капустинський, 58).

Тренери: Володимир Шумський та Андрій Грінер

Рахунок у матчі відкрили господарі поля. Підопічні Володимира Шумського та Андрія Грінера відігралися на початку другого тайму, коли капітан “зелено-білих” Ігор Кіт, опинившись віч-на-віч з голкіпером “Миная”, вразив ціль.

На 73-й хвилині Владислав Дума після подачі з кутового влучним ударом вивів львів'ян уперед. А вже у доданий час Андрій Покладок потужно пробив з-за меж штрафного майданчика і встановив остаточний рахунок зустрічі – 1:3.

U-17 (2008 рік)

ФА “Мункач” – АФ “Карпати” (Львів) – 1:1

Голи: Домантович, 77 – Шопронку, 49.

Склад АФ “Карпати”: Колесник, Давид, Горощук, Бобечко, Білінський, Левкович, Карпин, Кракалов, Березовський, Дєдов, Шопронку.

Запасні: Потерайко, Єнич, Корчак, Куценко, Гавура, Мартинюк, Карпінський, Мітяєв.

Тренери: Іван Павлюх та Володимир Вільчинський.

“Карпати” U-17 прагнули помститись “Мункачу”, який у минулому сезоні на стадії 1/8 фіналу завадив львів’янам продовжити боротьбу за нагороди ДЮФЛ України. “Зелено-білі” відкрили рахунок на 49-й хвилині. Олександр Шопронку заробив пенальті, який сам взявся виконувати. Форвард холоднокровно реалізував одинадцятиметровий, розвівши м’яч та голкіпера по різних кутах.

Втримати бажану перевагу підопічним Івана Павлюха та Володимира Вільчинського завадив гол Вадима Домантовича. Хавбек на 77-й хвилині відгукнувся на подачу з лівого флангу, випередив Дмитра Давида та зрівняв рахунок.

ДЮСШ “Карпати” (Львів) – АФ “Минай” – 4:0

Голи: Бессарабов, 14, 64, Мисяк, 51, Галянтий, 78.

Склад ДЮСШ “Карпати”: Лисак, Лисий (Кокотко, 73), Зановʼяк, Лукʼянчук, Качурівський (Мот, 75), Гловʼяк (Гейник Роман, 82), Войналович (Качур, 87), Бессарабов, Мисяк (Слуцький, 75), Сахончік (Галянтий, 73), Рудий (Гейник Руслан, 82).

На 14-й хвилині Олексій Рудий разом із Олександром Бессарабовим використали чисельну перевагу у заключній третині поля і відкрили рахунок. Рудий виконав точну передачу на капітана, який вразив порожні ворота.

Перевагу “зелено-білих” збільшив Андрій Мисяк, котрий вдало зіграв на добиванні. А незабаром дублем відзначився Олександр Бессарабов. Фінальну крапку в поєдинку поставив Максим Галянтий. Карпатівець підібрав м'яч після прострілу в штрафний майданчик і пробив у ближній кут.