Маркевич, Бабогло та Підлепенець – у символічній збірній 4-го туру

15 квітня 2024 р.
Лев
Спортивний ресурс SportArena.com назвав символічну збірну 4-го туру другого етапу Першої ліги України сезону 23/24. Найкращим тренером уїк-енду став наставник “левів” Мирон Маркевич. Його підопічні – захисник Владислав Бабогло та правий півзахисник Євген Підлепенець – потрапили до одинадцятки найкращих гравців туру.
DSC_3512-100

Тренер туру – Мирон Маркевич (“Карпати” Львів)

Сьомий матч поспіль виграли “Карпати”, причому – в суперника, який є прямим і безпосереднім конкурентом у боротьбі за підвищення в класі. Де в чому відступивши від звичного стилю, багато в чому відпрацьовуючи на нівелювання суперника, львів’яни зуміли переграти на чужому полі “Лівий берег” – суперника, який до цього програвав вдома на професіональному рівні тільки вищим за класом на той момент “Олімпіку” та “Чорноморцю” в Кубку України, а також СК “Полтава” на першому етапі. Завдяки ході без втрати очок ще з першої половини листопада, “Карпати” гарантували собі місце не нижче четвертого – і точно поборються за УПЛ, як мінімум, із плей-офф.

trener_e2_4_files-01-1536x767

Центральний захисник – Владислав Бабогло (“Карпати” Львів)

Якщо чесно, очікувалося, що “Лівий берег” створить значно більше моментів біля воріт лідера в своєму домашньому матчі. Проте, поряд із недопрацюванням самих господарів, треба відзначити сильну гру захисту “Карпат”. Той же Бабогло діяв чітко, без ризику, щоб напевно. Якщо вступав у єдиноборства – то старався їх вигравати. Якщо віддавав передачі – то щоб з найменшою імовірністю втрати м’яча. На своїй половині Владислав взагалі діяв практично безпомилково, а ще міг забивати сам – виручив киян Механів.

DSC_3439-68

Правий півзахисник – Євген Підлепенець (“Карпати” Львів)

Знову, другий тур поспіль, говоримо про вирішальну роль Підлепенця для лідера – в цих двох матчах у нього два голи та два асисти! У столиці, де “Лівий берег” поступається надзвичайно рідко, “Карпати” перервали вдалу серію одного з найуспішніших переслідувачів, яка тривала з середини жовтня. Євген забив переможний м’яч, в один дотик пробивши без шансів для воротаря з передачі Костенка, а потім сам виводив на удар Яна, проте той змарнував потенційний асист ударом у каркас воріт.

zbirna_e2_4_files-01-1536x766

Символічна збірна 4-го туру другого етапу Першої ліги України сезону 23/24:

Воротар – Олексій Паламарчук (“Інгулець” Петрове).

Правий захисник – Андрій Бей (“Нива” Тернопіль).

Центральний захисник – Владислав Бабогло (“Карпати” Львів) та Євген Місюра (“Кудрівка-Нива”).

Лівий захисник – Максим Мельничук (“Інгулець” Петрове).

Центральний півзахисник – Гліб Савчук (“Поділля” Хмельницький).

Правий півзахисник – Євген Підлепенець (“Карпати” Львів).

Атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (“Прикарпаття” Івано-Франківськ).

Лівий півзахисник – Богдан Шмигельський (СК “Полтава”).

Нападник – Богдан Кобзар (“Поділля” Хмельницький) та Євгеній Рязанцев (“Металіст” Харків).

Тренер туру – Мирон Маркевич (“Карпати” Львів).

ДжерелоSportArena.com