Контрольний матч. “Верес” U-19 – “Карпати-2” – 4:2

15 лютого 2024 р.
Лев
У четвер, 15-го лютого, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок проти рівненського “Вереса” U-19.
TYS_0192100224

15.02.2024. м. Рівне

“Верес” U-19 – “Карпати-2” – 4:2

Голи: Гравець на перегляді, 59, Дебич, 66.

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Борис, Катрич, Копил, Ілюхін, Рожко, Абрамчук, Скороход та чотири гравці на перегляді.

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис (Фандист, 70), Бойченюк, Дебич, Коваленко, Фетько, Гайдучок, Савчин, Пилипчук і три гравці на перегляді.

На сьомій хвилині зустрічі “Верес” відкрив рахунок. Господарі поля заробили право на кутовий удар та вдало його виконали – 1:0. Карпатівці відповіли кількома атаками, але реалізувати їх не змогли. Натомість рівняни подвоїли свою перевагу на 24-й хвилині. Після вкидання аута “червоно-чорні” виконали простріл у штрафний майданчик і переправили м’яч у сітку воріт “Карпат-2” – 2:0.

Наприкінці першої половини зустрічі “Верес” забив втретє. Попри це, львів’яни намагались відквитати бодай один м’яч, але втілити свої моменти у голи, підопічні Романа Гнатіва не змогли.

У другому таймі команди продовжили грати в атакувальний футбол. На 59-ій хвилині карпатівці відіграли один гол. Після розіграшу кутового, м’яч опинився у гравця, який перебуває на перегляді. Потенційний новачок влучно пробив – 3:1. Вже на 66-ій хвилині “леви” скоротили відставання до мінімуму. Цього разу Василь Дебич опинився на ударній позиції та впевнено відправив м’яч у сітку – 3:2.

Однак через дві хвилини рівняни знову відзначилися забитим м’ячем і зробили рахунок 4:2 на свою користь. “Карпати-2” продовжували тиснути на ворота суперника та створювали гостроту попереду. Проте більше забитих м’ячів у цьому поєдинку не було.