Контрольний матч. "Карпати-2" – "Погонь" – 7:0

27 квітня 2024 р.
Лев
У суботу, 27-го квітня, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок проти "Погоні" зі Львова.
T5S_2349 (1)

Голи: Ломницький, 9, автогол, 15, Равлик, 20, 31 Дебич, 28, Буренко, 48, Ілюхін, 70.

Склад "Карпат-2" на перший тайм: Домчак, Савчин, Ломницький, Киричок, Катрич, Гудзінський, Лехів, Равлик, Сидун, Іродовський, Дебич.

Склад "Карпат-2" на другий тайм: Борис, Ілюхін, Копил, Гайдучок, Коваленко, Івасій, Рожко, Абрамчук, Бойченюк, Лехів, Буренко.

Паузу в календарі Другої ліги команда Романа Гнатіва заповнила спарингом. Перший небезпечний момент у матчі карпатівці створили на шостій хвилині. Василь Дебич виконав навісну подачу зі стандарту, після якої “Карпати-2" завдали три удари поспіль – захист "Погоні" стримав тиск. Проте "сухий" рахунок протримався недовго. Через дві хвилини голкіпер суперників невдало відбив удар карпатівця, а на добиванні опинився Андрій Ломницький, який покотив мʼяч у порожні ворота – 1:0.

На 15-й хвилині "леви" подвоїли перевагу завдяки автоголу захисника "Погоні". А невдовзі Віталій Равлик заробив пенальті, який сам і реалізував – 3:0. "Карпати-2" не скинули обертів та продовжили громити суперника. На 28-й хвилині Василь Дебич майстерним ударом результативно закинув голкіперу мʼяч за комірець, а на 31-й хвилині Равлик змістився з флангу в центр і потужно пробив у ближній кут – 5:0.

По перерві підопічні Романа Гнатіва продовжили тиснути на ворота суперника. Матвієві Буренку знадобилось лише три хвилини, щоб записати своє прізвище до протоколу матчу та забити шостий мʼяч. А на 70-й хвилині Артур Ілюхін головою замкнув подачу з кута поля. Два небезпечні моменти до кінця гри мав Олександр Абрамчук. Спершу форвард вирвався віч-на-віч з воротарем, але пробив повз ворота, а згодом його удар з лінії воріт заблокував захисник.

Фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу "Карпат-2" з рахунком 7:0.