Контрольний матч. "Карпати-2" – ФА "Прикарпаття" – 2:3

03 лютого 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” провели другий контрольний поєдинок в рамках підготовки до весняної частини сезону. На стадіоні "Школяр" карпатівці приймали команду Футбольної Академії "Прикарпаття" з Івано-Франківська.
TYS_7893030224

03.02.2024. м. Львів, стадіон "Школяр"

“Карпати-2” – ФА “Прикарпаття” – 2:3

Голи: Фетько, 60, Дебич, 76.

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Домчак, Рожко, Сидун, Савчин, Бойченюк, Коваленко, Равлик та чотири гравці на перегляді.
Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис, Дебич, Скороход, Гайдучок, Резнік, Копил, Ілюхін,Фетько, Катрич та два гравці на перегляді. У другому таймі на поле також вийшли Олександр Абрамчук і Данило Пилипчук.

Після впевненої перемоги у попередньому контрольному матчі проти "Корміла" з Яворова (4:0) "Карпати-2" зустрілися з ФА "Прикарпаття". Гра почалася доволі динамічно. В одній з перших атак команда з Івано-Франківська відкрила рахунок. На 10-й хвилині гості заробили штрафний удар. Після навісної подачі захисник “Прикарпаття” виявився найспритнішим у штрафному майданчику та спрямував мʼяч у сітку воріт Назара Домчака – 0:1.

На 14-й хвилині відновити паритет міг гравець, який перебуває на перегляді, проте нападник влучив у стійку. За кілька хвилин його партнер, який також перебуває на перегляді, забрав мʼяч у захисника і вийшов на побачення з голкіпером, однак той завадив відзначитися потенційному новачку “Карпат-2”.

TYS_7905030224

Всередині першого тайму свою майстерність довелось демонструвати Домчаку. Спершу воротар “левів” врятував команду після удару під поперечку, а згодом виконав класний сейв, вигравши ближню дуель. Проте за кілька хвилин до перерви гості відзначилися вдруге – швидку комбінацію завершив хавбек, який отримав мʼяч на дальній стійці.

На другу частину поєдинку тренерський штаб "левів" повністю оновив склад. На 60-й хвилині Олександр Фетько вийшов віч-на-віч з голкіпером та перекинув його – 1:2. "Зелено-білі" активно пресингували гравців ФА "Прикарпаття", що дало результат на 76-й хвилині. Прострільну передачу з лівого флангу замкнув Василь Дебич – 2:2.

TYS_7932030224

Кінцівку гри підопічні Романа Гнатіва провели на чужій половині поля, втім використати перевагу не змогли. Натомість івано-франківці сповна скористались єдиною нагодою у другому таймі. На 90-й хвилині нападник АФ "Прикарпаття" реалізував вихід віч-на-віч та вирвав для своєї команди перемогу – 2:3.