“Карпати-2” розпочали підготовку до весняної частини сезону

26 січня 2024 р.
Лев
Стартувала підготовка “Карпат-2” до весняної частини Другої ліги України сезону 23/24. Підопічні Романа Гнатіва пройшли медогляд та розпочали тренувальний процес.
TYS_5517260124

До початку змагань у Другій лізі карпатівці готуватимуться у три етапи. Перші два пройдуть у Львові, де у “зелено-білих” запланована низка контрольних поєдинків. Зокрема, у неділю, 28-го січня, львів’яни зіграють проти команди “Корміл” із Давидова. Матч відбудеться у Львові на стадіоні “Школяр”. Третій тренувальний збір “Карпат-2” заплановано у Хусті.

“У нас триває підготовчий етап до офіційних матчів, – каже наставник “зелено-білих” Роман Гнатів. – Паралельно ми переглядаємо новачків, які до нас приїжджають. Під час першого збору ми працюватимемо на штучному полі стадіону “Школяр”. Другий збір пройде на базі у Бартатові, де ми будемо поєднувати тренування на полі та у тренажерному залі. На цей період теж заплановані спаринги. Уже маємо домовленість з юнацькою командою “Минаю”. Крім того, шукаємо й інших суперників”.

TYS_5525260124

Також Гнатів розповів про завдання, які команда прагне виконати у весняній частині сезону. “Зі спортивної точки зору ми ставимо ціль перед хлопцями – виступити краще, ніж восени. Однак насамперед ми хочемо бачити прогрес футболістів, щоб вони зростали, дорослішали та вдосконалювали свої ігрові якості”, – зауважив Роман Гнатів.

Навесні у Другій лізі на “Карпати-2” очікують дев’ять поєдинків. Перший матч відбудеться на виїзді проти одеської “Реал Фарми”. Базова дата гри – 30 березня.